تغییر زندگی بعد از بچه دار شدن امری رایج است. تحقیقات روانشناسی خانواده نشان میدهد زن و شوهر بعد از بچه دار شدن 40 درصد بیشتر از قبل با همسر خود بحث و دعوا میکنند. البته این امری طبیعی است؛ زیرا زن و مرد بعد از بچه دار شدن تحتفشار سختی های بچه داری قرار دارند، وقت آزاد کمتری به خود اختصاص میدهند و مانند قبل از تولد نوزاد، خواب راحت و استراحت کافی ندارند؛ بنابراین، مخالفتها و اختلاف با همسر، همگی بخشی اجتنابناپذیر از دوران زندگی بعد از تولد بچه به حساب میآید. اما اگر این اختلافات موجب مشکلات در زندگی مشترک زوج گردد، لازم است تا یکقدم به عقب برگردیم و در مورد چگونگی مدیریت مشکلات زندگی مشترک خود کمی بیشتر فکر کنیم.
در این مقاله قصد داریم به برخی از مهمترین دلایل تغییر رفتار زن و شوهر بعد از بچه دار شدن بپردازیم و راهکاریی برای حل این مشکلات با شما مطرح کنیم:
عدم داشتن خواب کافی از دلایل تغییر رفتار بعد از بچه دار شدن
وقتی بهتازگی بچه دار میشوید، خواب راحت و کافی را به عنوان یک هدیه ارزشمند میدانید که برای به دست آوردن آن همواره با همسر خود در رقابت هستید. شاید از اینکه نسبت به همسر خود خواب کمتری در طول شبانهروز دارید، احساس رنجش و نفرت میکنید، یا اینکه مدام درباره این موضوع که چه کسی هنگام بیدارشدن و گریه کردن بچه در شب باید از خواب بیدار شود با همسر خود بحث و اختلاف دارید.
اگرچه در شش هفته اول تولد نوزاد، والدین به طور میانگین مجبور به داشتن خواب کمتری هستند، اما راههایی وجود دارد تا شرایط زندگی از آنچه که هست سختتر نگردد. برای بهبود اوضاع باید بدانید که همسر شما در همان مسیری که شما گام برمیدارید حرکت میکند و هدفی همسو با شما دارد و احساسات تنفر یا رنجشی که نسبت به همسر خود دارید بهخاطر تحمل فشارهایی است که بعد از بچه داری با آن روبرو میشوید.
سعی کنید با همسر خود در فرصتی مناسب، یک برنامه مشترک برای مدیریت مسئولیتها و سختی های بچه داری و تقسیم وظایف خود طرحریزی کنید. به عنوان مثال اگر مادر تا دیروقت مسئول مراقبت و نگهداری از کودک است، پدر عصرها زمانی را به مراقبت از کودک اختصاص دهد تا مادر بتواند استراحت کند.
سرد شدن رابطه زناشویی بعد از بچه دار شدن
با توجه به تمام وظایف سنگینی که والدین در قبال فرزند تازه متولد شده خود برعهده دارند (مثل تعویض مدام پوشک بچه، ساکت کردن گریه بچه، شیر دادن و تغذیه نوزاد)، احتمالاً تنها چیزی که زوج برای آن وقت و انرژی کافی ندارند، برقراری رابطه زناشویی است.
از آنجا که برخی از زوجها بعد از تولد فرزند فرصت نزدیکی و صمیمیتی که رابطه جنسی را به همراه دارد از دست میدهند، با تغییراتی که در زندگی آنها ایجاد شده، اغلب اولویت کمتری به برقراری رابطه جنسی با همسر خود قایل هستند.
اگرچه کاهش میل جنسی و عدم تمایل به نزدیکی با همسر و نداشتن رابطه زناشویی در ماههای اول تولد فرزند کاملاً امری طبیعی است، اما توجه و اهمیت به داشتن روابط زناشویی منظم برای دستیابی به یک زندگی مشترک موفق از اهمیت بالایی برخوردار است.
البته در این دوران پرمشغله انتظار نمیرود که زوج همانند دوران قبل از تولد بچه، آمیزش و عشق بازی طولانیمدتی داشته باشند. اما بههرحال این رابطه برای بقای زندگی مشترک زوج امری ضروری است. توجه به همسر با دادن یک پیام تشکر، نوازش و لمس عاطفی همسر میتواند راهی برای حفظ صمیمیت زن و شوهر در شرایطی که داشتن رابطه جنسی مقدور نیست باشد.
همچنین راههای دیگری برای توجه به همسر و ابراز علاقه زوج به هم وجود دارد. به عنوان مثال، اختصاص وقت کافی برای با هم بودن، دادن هدیه به همسر، بوسیدن و در آغوش گرفتن همسر.
اختلاف بر سر مشکلات مالی بعد از بچه دار شدن
بچه داری یک کار پرهزینه است. بعد از تولد فرزند باید برای چیزهایی مثل پوشک بچه، شیر خشک، داروی بچه، ویزیت دکتر، لباس بچه، سیسمونی و اسباببازی کودک هزینه کنید. علاوه بر این، بعد از تولد بچه، اغلب، مادر مجبور به گرفتن مرخصی یا از دست دادن شغل خود میشود یا پدر مجبور است اضافهکاریهای خود را حذف کند تا فرصت کافی برای بچه فراهم شود. این امر باعث کاهش درآمدهای خانواده میگردد.
اگر شما بر سر مسائل مالی با همسر خود اختلاف دارید، هنوز هم دیر نیست تا وقتی را برای تصمیم گیری در مورد موضوعات مالی با همسر خود به گفتگو بنشینید و راه حلی برای کاهش استرس های مالی پیدا کنید.
بودجهبندی مخارج و هزینههای بچه و توافق با همسر در مورد اینکه چه مقدار پول برای هزینههای خاص میبایست صرف شود، در حل اختلافات مالی زوج بسیار مؤثر است. همچنین لازم است مقداری از بودجه مالی خود را صرف رفاه خود کنید. اگر سلامت جسمی یا روحی شما یا همسرتان در طول دوران بچه داری به خطر افتد، فرصت کافی برای رسیدگی به فرزند خود نخواهید یافت.
اگرچه گفتگو با همسر در مورد مشکلات مالی سخت است اما سعی کنید در طول بحث و ارتباط با همسر بر احساسات و عواطف خود غلبه کنید و گفتگو را در مواقعی که هر دو آرام و با حوصله هستید انجام دهید.
مدیریت منابع مالی خانه با کمک همسر، یکی از قدرتمندترین راهها برای افزایش اعتماد و تعهد در زندگی مشترک است. اما این مدیریت نیازمند تلاش و داشتن مهارت برقراری ارتباط صحیح با همسر است.
تاثیر بچه دار شدن در زندگی
بسیاری از زوجها پس از بچه دار شدن بر سر نحوه تقسیم وظایف منزل با همسر خود مدام دعوا و مشاجره دارند. در این مواقع، فردی که بیشتر احساس خستگی میکند اگر احساس کند همسرش وظیفه خود را به طور کامل انجام نمیدهد، بحث را به مشاجره میکشاند.
در این مواقع، برنامه ریزی برای یک اقدام عملی مشترک میتواند راه مناسبی برای اجتناب از ایجاد تنش و اختلاف بین زوج باشد. سعی کنید وقت مناسبی برای صحبت با همسر درمورد چگونگی تقسیم وظایف (شامل زمانبندی و نوبتدهی کارهای خانه) و تعهد به این توافق اختصاص دهید. این توافقنامه مشترک را در محل مناسبی قرار دهید و هر هفته با اتفاق همسر آن را مرور کنید تا از پایبندی خود و همسر به انجام تعهدات خود اطمینان حاصل کنید. این کار تا حد زیادی میتواند بحث و دعوا با همسر بر سر مسائل کارهای منزل را کاهش دهد.
مشکلات مالی بعد از بچه دار شدن
وقتیکه بچهدار میشوید خرج و مخارج شما خیلی سریع بالا میرود. اگر شما قبلاً یک خانواده با دو درآمد بودهاید، بزرگ کردن بچه با یک درآمد سخت خواهد بود. در اکثر اوقات توجه مادر منحصراً بر پرورش و تربیت کودک متمرکز است و پدر از اینکه باید بهتنهایی مسئولیت مشکلات مالی زندگی مشترک را بر عهده بگیرد احساس نگرانی میکند. اگرچه مسائل مالی خانواده یک موضوع مشترک است اما این معمولاً پدر است که باید در مواجه با مشکلات مالی خانواده تصمیمات مهمی اتخاذ کند. این موضوع باعث ایجاد استرس بچه داری در روابط زناشویی میشود و میتواند موجب ابتلا به افسردگی مرد شود.
درهرصورت راههای زیادی برای پسانداز مالی بعد از بچهدار شدن وجود دارد. مثلاً از دوستان و فامیل خود کمک بگیرید، بهجای شیر خشک از شیر مادر استفاده کنید و به دیگران اجازه دهید تا وسایلی را که برای بچه احتیاج دارید تهیه کنند. اگر مشکلات مالی باعث ایجاد مشکل در روابط زناشویی شد، از مشاوره خانواده کمک بگیرید.
اختلاف زن و شوهر بعد از بچه دار شدن
چطور میشود بهطور مؤثر اضطراب و استرس بعد از بچهداری را مدیریت کرد؟ بچه دار شدن حتی در بهترین روابط میتواند موضوعی چالشبرانگیز باشد. پدر و مادرها در به عهده گرفتن مسئولیت نوزاد تازه متولدشدهشان راههای مختلفی را انتخاب میکنند و این موضوع باعث سوءتفاهم و اختلاف با همسر میشود.
- پیشنهاد میشود زمانهایی را برای گفتگو با همسر ( حتی اگر این زمان بهاندازه چند دقیقه باشد) در مورد شیوه غلبه بر استرس بچه داری در روابط زناشویی و حل مشکلات و سختی های بچه داری برنامه ریزی کنید.
- اگر شما یا همسرتان تجربه یا علایم افسردگی دارید حتماً از یک پزشک یا دکتر روانشناس کمک بگیرید.
گاهی زوج ها برای بهبود روابط عاطفی با همسر و حفظ ازدواج تصمیم به بچهدار شدن میگیرند. آنها گمان میکنند که با تولد بچه اختلافات با همسر کمتر می شود و زندگی بعد از تولد بچه با لطافت و صمیمیت بیشتری سپری میشود و به کمال میرسد. اما بچهدار شدن یک تجربه استرس زا در زندگی مشترک محسوب میشود بهطوریکه بهترین روابط را هم میتواند به چالش بکشاند.
زمانی که زوج برای اولین بار بچهدار میشوند با مسائلی ازجمله تغییر نقش خود در زندگی ( از همسر به مادر)، تنظیم روش زندگی و مشکلات مالی در زندگی مشترک روبهرو میشوند. پدر و مادرهایی که بچه اولشان نیست، باید مسایل مربوط به پرورش فرزندان دیگر را نیز در نظر بگیرند. امروزه اغلب زوجین حتی بیشتر از قبل به دنبال مشاوره درباره رابطه بعد از بچهدار شدن هستند. این موضوع لزوما بدین معنا نیست که استرس ها بیشتر از قبل شده است بلکه بدین معناست که زوج ها زمانی را که به کمک احتیاج دارند تشخیص میدهند.
پدر و مادرها مسئولیت نوزاد تازه متولدشده را به روشهای مختلفی بر عهده میگیرند. درنتیجه سوءتفاهمها و اختلافات با همسر میتواند بر روابط زناشویی آنها اثر منفی بگذارد. تغییر نقش، انتخاب سبک زندگی و مشکلات مالی همگی میتواند به رابطه زن و شوهر آسیب بزند. همچنین اگر مادر، مبتلا به افسردگی بعد از زایمان شده باشد، این مشکلات میتواند اختلافات زناشویی را تشدید کند. در این مقاله نظر یک متخصص مشاوره خانواده در مورد راههای بهبود روابط زن و شوهر بعد از بچهدار شدن موردتوجه قرارگرفته است:
تغییر زنان بعد از بچه دار شدن
تازه مادران اغلب با تغییر نقش خود در زندگی تحتفشار روانی و استرس قرار میگیرند. در حالیکه قبلاً با دوستانشان بودند و شاید یک شغل ایده آل داشتند ،اما حالا نیازهای خودشان بعد از نوزاد تازه متولدشده در الویت دوم قرار دارد. آنها شاید حالا احساس کماهمیت بودن میکنند، زیرا تمام وقتشان را به کارهایی مثل تعویض پوشک بچه، شیر دهی و کارهای بیشمار روزمره دیگر صرف میکنند. پدران با سعی در درک مشغلهها و مشکلاتی که مادر در مراقبت و تربیت فرزند روبروست، میتوانند تا حدی به همسر خود برای بازگرداندن آرامش و مقابله با استرس بچه داری به او کمک کنند.
شوهر دیگر نباید همانند دوران قبل از بچهدار شدن از همسر خود انتظار داشته باشد، وقتی از سرکار به خانه برمیگردد، کارهای خانه انجام شده باشد، خانه تمیز باشد و میز شام پهن شده باشد. وقتی یک پدر به خانه برمیگردد بهتر است اول، احوال همسر خود را جویا شود. از او بپرسد آیا کمکی میتواند به او بکند؟ یا اینکه از کودک بهتنهایی مراقبت کند تا مادر بتواند کمی در خلوت خود به استراحت بپردازد. این نگهداری پدر از کودک یکی از بهترین راهها برای درک همسر و کمک در بهبود روابط زن و شوهر است.
مادر همچنین ممکن است با شکل جدید اندام خود بعد از زایمان مشکل داشته باشند. سینههایشان متفاوت به نظر میرسد یا باسن او پهنتر شده است. استرس مادر زمانی تشدید میشود که باید برای بهبود افزایش وزن دوران بارداری سخت تلاش کند. زنان بعد از زایمان خیلی به حمایت عاطفی همسر خود نیاز دارند که بداند هنوز برای شوهر خود از لحاظ ظاهری جذاب هستند.
تغییر رفتار مردان بعد از بچه دار شدن
تازه پدرها در بعضی مواقع احساس تنهایی و انزوا میکنند، شاید به این دلیل که همانند قبل موردتوجه همسر خود قرار نمیگیرند. آنها حتی ممکن است بچه خود را به چشم یک رقیب نگاه کنند که توجه همسر را از آنها دزدیده است، درنتیجه احساس افسردگی کنند. مادر میتواند با شریک کردن پدر در مراقبت از کودک به او کمک کند از این احساس انزوا و طردشدگی رهایی یابد. پدر ممکن است مراقبت از کودک را به روش دیگری انجام دهد. شما سعی کنید انگیزه همسر در کمک کردن را با ایرادگیری های مرتب خود از بین نبرید.
رابطه زن و شوهر بعد از تولد فرزند
زوجی که تازه بچهدار شدهاند بسیاردرگیر امور بچه هستند. شیر دهی، تعویض پوشک و آرام کردن بچه خیلی وقت گیر است. زمانی که پدر و مادر میتوانند یکدیگر را ببینند و به هم توجه کنند بسیار خسته هستند. بهخصوص زمانی که دچار کمبود خواب هستند و بدخلق میشوند اصلاً تمایلی به بودن در کنار همسر خود و ابراز عشق و علاقه به همسر را ندارند.
تلاش کنید تا زمانی هرچند کوتاه پیدا کنید و در مورد موضوعات مختلف با همسر به گفتگو بپردازید. شما باید حتی برای زمانی که هردو قابلدسترس هستید برنامهریزی کنید و زمانی را انتخاب کنید که نوزاد تازه متولدشده و سایر بچهها غذا خورده و آرام باشند. این موضوع شاید وقتیکه یک نوزاد دارید سخت به نظر برسد، اما بهمرورزمان و با بزرگتر شدن کودک فرصت بیشتری برای صرف وقت در کنار همسر خواهید داشت.
سرد شدن رابطه بعد از بچه دار شدن
اغلب زوجهایی که بهتازگی پدر و مادر شدهاند احتمالاً کاهش میل جنسی و رابطه با همسر خود را تجربه کردهاند. این موضوع میتواند در زمان بارداری شروع شود زیرا زوج احساس راحتی برای برقراری رابطه جنسی با همسر ندارند و در این زمینه پیچیدگیهایی وجود دارد. گاهی خودداری از برقراری رابطه جنسی در طول دوران بارداری منجر به کاهش میل جنسی در زن و مرد بعد از تولد نوزاد میگردد.
بعضیاوقات بعد از زایمان و تولد نوزاد ممکن است برای یک زن به دلیل جراحی و بخیه مشکلاتی در برقراری رابطه جنسی پیش بیاید و زمان قابلتوجه ای نیاز است تا بهبودی حاصل شود. اگر زن بعد از تولد بچه خیلی زود سکس و رابطه جنسی داشته باشد ممکن است احساس درد شدیدی کند. حتی اگر زن زایمان سختی نداشته باشد و یا دچار جراحی و بخیه نشده باشد، ماهیچههای آلت تناسلی او شل است و به وضعیت قبل بازنگشته است تا از سکس با همسر بعد از زایمان لذت ببرد.
مورد آخر که از اهمیت زیادی هم برخوردار است کاهش میل جنسی زن در دوران شیردهی است. مادر ممکن است احساس کند که سینههای او برای شیر دادن به بچه است و این موضوع باعث شود که احساس صمیمیت کمتری با شوهر خود کند. همچنین، وقتیکه زن بهطور پیوسته با فرزند خود تماس بدنی دارد و مخصوصاً زمانی که از سینههای خود به بچه شیر می دهد، میتواند باعث شود که زن دیگر تمایلی به لمس شدن نداشته باشد. و این یک احساس مشترک بین زنان است که دیگر تمایلی به لمس شدن و نوازش همسر را ندارند زیرا این تماس بدنی مدام با نوزاد تازه متولدشده ایجاد میشود.
در این مواقع مردان، احساسی شبیه به خیانت همسر را تجربه میکنند زیرا هم ازنظر احساسی و هم ازنظر فیزیکی توسط همسرشان طرد میشوند. به همین دلیل مهم است که با یکدیگر در مورد احساساتتان صحبت کنید . راههای دیگری برای ایجاد صمیمیت ازجمله در آغوش کشیدن و گرفتن دست همدیگر را تجربه کنید.
افسردگی بعد از بچه دار شدن
مشکلات مرتبط با افسردگی بعد از زایمان بیشتر شبیه به یک کابوس است. تغییر نقش زن به مادر، احساس تنهایی و مشکلات مالی میتواند شمارا به مبتلابه افسردگی کند. پدر و مادر، هردو میتوانند افسردگی بعد از تولد فرزند را تجربه کنند. اگر شما و یا همسرتان نشانههای افسردگی که در زیر آمده است را داشتید، حتماً با پزشک یا دکتر روانشناس صحبت کنید.
- احساس عدم کنترل بر روی خود دارید
- غیرقابلپیشبینی هستید
- بدون کنترل اشک ریخته و یا بیاختیار و بدون هیچ دلیلی گریه میکنید
- احساس غم، عصبانیت، عذاب وجدان، بیتفاوتی و یا بهطورکلی احساس ناامیدی دارید
- بهشدت احساس بیارزش بودن میکنید
- دچار فراموشی شدهاید، سخت تصمیم میگیرید و یا توانایی تمرکز ندارید
- اختلال در خواب دارید. باوجوداینکه زیاد میخوابید، هنوز احساس خستگی میکنید یا اینکه بیخوابی مزمن در شب، بدون خستگی در روز دارید
- تغییر در عادات خوردن پیداکردهاید. ازجمله: بیاشتهایی، تنفر از بوی غذا یا پرخوری
- کاملاً میل جنسی خود را ازدستدادهاید
- نوزاد خود، همسر، دوستان و بستگانتان را پس میزنید
- بعضیاوقات فکر خودکشی کردن را در ذهن میپرورانید
- برخی مواقع میخواهید به خود یا نوزادتان صدمه بزنید
سرد شدن زن بعد از بچه دار شدن
ببخشید خانومم بعد از بچه اوردن دچار سردی از من شد. من ۲۸ سالمه خانومم ۲۲ و بچه ۳ ساله داریم. همه توجه زنم به بچه هست. رابطه زناشویی از رو ناچاری انجام میده از لمس شدن و معاشقه متنفر شده. وقتی هم میام خونه تمام توجه و تمرکزش اول رو بچه است. از نزدیک شدن به من ترس داره.
سلام و وقت بخیر
اول از همه از شما تشکر می کنم که همسرتان و رابطه تان انقدر برای شما با ارزش است که از مشاور برای حل مشکلتان کمک گرفتید. اما درباره مسئلهای که مطرح کردید. اینطور که به نظر میآید این موضوع بسیار شما را نگران کرده است و آزارتان میدهد. سردی خانوم بعد از به دنیا آمدن فرزند تا حدی طبیعی است. بچه دار شدن یک فرایندی است که تغییرات زیادی را به همراه دارد و مسئولیت سنگینی است و بیشتر این مسئولیت معمولاً روی دوش خانوم ها است.
فارغ از مسئولیتهای یک مادر در قبال فرزندش، خود فرایند بارداری و نحوه برخورد شما بهعنوان یک همسر در طول بارداری همسرتان بسیار مؤثر است. حس همسرتان نسبت به این تغییرات چه بوده است؟ واکنش شما به این تغییرات چه بوده است؟ مواردی هستند که اصلاً نمیتوان از آنها راحت عبور کرد.
همسر شما به هر دلیلی چنین استنباط کرده است که نمیتواند روی شما حساب باز کند این موضوع موضوعی است که ممکن است همسرتان هم به آن آگاهی نداشته باشد و کاملاً ناخودآگاه در ایشان ایجاد شده باشد. به نظر میآید عشقی را که از شما دریافت نکرده است از فرزندش دریافت میکند. احتمالاً برای همسرتان این باور ایجاد شده است که شما به نیازهای خودتان توجه میکنید و او را در نظر نمیگیرید. ممکن است شما فرد حمایت گری باشید و خودتان چنین حس نکنید؛ اما این مسئلهای است که باید حتماً با همسرتان چک کنید که او میزان حمایت شما را چه مقدار میبیند و چه انتظاراتی از شما دارد؟
چه راهکارهایی میتواند به شما در سرد شدن زن بعد از زایمان کمک کند؟
- 1-برای مدتی درخواست هیچ نوع رابطه جنسی و لمس را نداشته باشید. او را کاملاً به حال خود بگذارید. بگذارید حس کند در این مورد حق انتخاب دارد. زمانی که همسرتان حس کند که به هر شکلی آسایش و آرامش او را فراهم میکنید، اضطرابش از اینکه نمیتواند به شما نزدیک شود کم میشود و زمانی که اضطراب را تجربه نکند تمایلش هم بیشتر میشود.
- 2-با فرزندتان وقت بگذارید. اینطور که شما مطرح کردید همسرتان وابسته فرزندتان است. زمانی که با او وقت بگذارید هم در نقش یک پدر خوب وظیفه خود را انجام دادید هم برای ایجاد تعادل در میزان ارتباطتان با فرزندتان تلاش کردید. ممکن است همسرتان چندان مایل به چنین مسئلهای نباشد؛ اما با او صحبت کنید و بگویید ما هم نیازمند زمانهای دونفره هستیم و فرزندمان به من هم احتیاج دارد. میدانم تو بهترین مادر هستی؛ اما اجازه تجربه پدریکردن را به من هم بده.
- 3-زمانهایی به فقط به خودتان اختصاص دهید: هرکاری که برای هر دوی شما خوشایند است و خوشحالتان میکند یا یاد روزهای خوش زندگیتان میافتید.
- 4-زمانهایی را اختصاص دهید و از احساسات و انتظارات خود با یکدیگر صحبت کنید.
- 5-مراجعه به روانشناس میتواند در بهبود رابطه شما و حال همسرتان مؤثر باشد باتوجهبه اینکه افسردگی بعد از زایمان موضوعی شایع است خیلی بهتر است اگر به همراه همسرتان به روانشناس مراجعه کنید و اطمینان پیدا کنید که همسرتان علائم افسردگی نداشته باشند.
ممنون از توجهتان
من بعد از بچه دار شدن با شوهرم به شدت دچار مشکل شدم باید چی کار کنم
سلام من از وقتی زایمان کردم وبچه ام دختر بود شوهرم هیچ حسی ب من ندارد ونزدیک سه ماه است ک با من همبستر نشده والبته ناگفته نماند بااین ک من یه پسر دارم باز هم دوست داشت بچه توی شکمم پسر باشه کلا تغییر کرده رفتارش ومن خیلی باهاش حرف میزنم ما ک هیچ کم کسری تو زندگی نداریم چرا باید زندگی مون انقد سرد باشه لطفاً کمکم کنید من چیکار باید بکنم
مرد احمقی که لیاقت تورو داره نه اون دختر ناز
سلام وقت بخیرمن حدود ده ساله ازدواج کردم با پسرخالم و کاملا عاشقانه، عاشق مسافرت مهمونی تفریح و هردو شادوعاشق زندگی و حدود دوسال هست بچه دار شدیم ک دوران بارداری خوبی داشتم باحمایت همسرم و برای زایمانم ازهیچ کاری دریغ نکردن زندگیم فوق العاده عالی و باعشق بود تا روزی ک بچه بدنیا اومد همسرم هیچ توجهی بهم نداره همیشه عصبی ناراحت ناراضی هبچ تفریح و مسافرت و مهمونی نمیره لاغر شده نمیخنده وهیچ رابطه جنسی نداریم حتی باوجود اصرار وتلاش من،ازنظر ظاهر و سلیقه واقعا عالی ام و هیچ تغییری در رفتارم نداشتم بعداززایمان…همسرم فقط باگوشیه ووقتی شکایت میکنم میگه مشکلی داری راه بازه چندبار تصمیم به جدایی گرفتم ولی با وجوددخترم این کار خیلی برام سخته ودراخر تصمیم گرفتیم بخاطر دخترمون بسازیم تا یکم بزرگتر بشه خانواده ها در جریانن و پدرم من رو بدون بچه قبول داره ک برگردم و من واقعا نمیتونم بچمو ول کنم…چندباری هم ب همسرم گفتن بره و تقاضای طلاق بده ولی نرفته و بمن میگه این اتفاق قراره بیفته خودت انجامش بده بهم میگه دوستت ندارم و زندگی برام تلخه من هم دیگه حسی بهش ندارمو دارم هرروز با دیدنش زجرمیکشمو واقعا نمیدونم چه کنم ب صلاح من و دخترمه…ممنون میشم راهنمایی کنید ۲۸سالمه وهمسرم۳۶
خانم من بعد از بچه دار شدن کلا چسبید به بچه همیشه اونو ترجیح میده به من کلا هر جور باهاش صحبت کنم میگه چرا داد میزنی دیگه مثه قبل نیست حرفمو گرچه منطقی بازم گوش نمیده اصلا نمیشه ازش انتقاد کنم ۳روز باید معذرت خواهی کنم اونم که ببخشه نکه یادش بره و برام بازگو نکنه
همسر من همش دور گوشیه اصلا به من توجه نمیکنه با ایکنه تازه زایمان کردم بهش میگم خیلی تو این شرایط بهت نیاز دارم ولی اهمیت نمیده چطوری باهاش برخورد کنم یا چطور بهاش رفتار کنم که بفهمه با این کارش خیلی بینمون فاصله میذاره؟
سلام من سه سال است ازدواج کردم با همسرم رابطه جنسی نداشتم در این مدت و ایشان خیلی سرد مزاج هستن از بی مهری زیاد شان من خیلی رنج میبرم . متاسفانه با یک پسر مجرد آشنا شدم همدیگرو خیلی دوست داریم و ایشان حاضر به گرفتن من بعد از طلاق هستن اما بخاطر ناراحت نساختن خانواده ها مجبورم و تا اینجا آمدم چی کار میتونم بکنم مشاوره بدهید
ببخشید خانومم بعد از بچه اوردن دچار سردی از من شد من ۲۸ سالمه خانومم ۲۲ بچه ۳ ساله داریم… همه توجه به بچه هست ..رابطه زناشویی از رو ناچاری انجام میده از لمس شدن و معاشقه متنفر شده..وقتی هم میام خونه تمام توجه و تمرکزش اول رو بچس…از نزدیک شدن به من ترس داره