طبق قوانین، هیچگونه راهکار قانونی برای توقف طلاق از طرف همسر شما در طی مراحل قانونی وجود ندارد. بر اساس قوانین طلاق، هر یک از زوجین حق طلاق از طرف همسر خود را دارند. بهعبارتیدیگر، ما در قرن بیستم زندگی نمیکنیم که زوج مجبور به اثبات اتهام “خیانت به همسر” یا “همسرآزاری” و “خشونت خانگی” شود تا در نهایت خودش را از یک ازدواج اشتباه برهاند.
برطبق این قانون، ازدواج یک قرارداد است و قانون تنها بستری برای حمایت از هریک از زوجین که خواهان فسخ این قرارداد بهجای ادامه آن باشند را ایجاد میکند. درصورتیکه انگیزه شما از توقف مراحل طلاق، شروع زندگی مجدد با همسر خود باشد، در واقع شما هیچگونه حق قانونی نخواهید داشت.
شما تنها می توانید از یکسری ترفندها برای منصرف کردن همسر از طلاق و حتی به تاخیر انداختن مراحل طلاق بهره ببرید اما در نهایت همسر شما حق طلاق خواهد داشت. به هر حال، اگر شما و همسرتان خواهان آشتی و بازگشت به زندگی مجدد باشید در طی روند قانونی می توانید تقاضای طلاق خود را لغو کنید، که البته توسط هریک از زوجین که تقاضای طلاق داده است، می بایست صورت پذیرد.
بااینحال، اگر به همسر خود نشان دهید که تصمیم به تغییر در رفتارهای بد گذشته خود را دارید و از رفتارهای سابق خود احساس پشیمانی میکنید و در حل مشکلات زندگی مشترک خود مصمم هستید، احتمالاً همسر شما فرصت دیگری برای شروع زندگی مجدد به شما میدهد و از تصمیم به طلاق خود صرفنظر میکند.
اگر شما واقعاً خواهان منصرف شدن از طلاق همسر خود هستید، توصیههای زیر برای شما میتواند مفید باشد. البته این پیشنهادها، درصورتیکه همسر شما کماکان به ادامه زندگی مشترک خود علاقهمند باشد، عملی است:
سه راهکار عالی و امیدوارکننده برای منصرف کردن همسر از طلاق
- زمانی که از درخواست طلاق از طرف همسر خود آگاه شدید، واکنش نشان دهید، اما سعی کنید که این واکنش خشن یا ستیزهجویانه نباشد و به این نکته توجه کنید که همسرتان از لحاظ احساسی به این نتیجه رسیده که تصمیم به طلاق تنها راهحل ممکن است. شما نمیتوانید یک ازدواج متزلزل را با رفتارهای که به آن بیشتر ضربه میزند، بهبود بخشید. اگر همسرتان از شما و ازدواج خود ناراضی است و تقاضای طلاق کرده، باید غرور و احساسات خود را زیر پا بگذارید تا به آنچه همسرتان از شما میخواهد، برسید و در نهایت زندگیتان را مجدد بسازید. سازش و صلح با کسی که خواهان پایاندادن زندگی با شماست، اصلاً آسان نیست، اما اگر به دنبال حفظ ازدواج و نجات زندگی مشترک خود هستید، در برخی از موارد بهتر است که این دلایل را بپذیرد.
- مسئولیت خود در ایجاد مشکلات زندگی را بپذیرید. فرصت ابراز احساسات در برابر مشکلات زناشویی را به همسرتان بدهید و با تأیید احساسات حاصل از آن و همچنین یافتن راهی برای حل اختلاف با همسر خود قادر به منصرف کردن همسر از طلاق خود خواهید بود. این روند بدین معناست که مسائل را از دید همسرتان بررسی کنید، شما با شنیدن صحبتهای همسر خود شاید تعجبزده شوید و حتی به این نتیجه برسید که تصمیم به طلاق همسر شما احمقانه و حتی بهانهتراشیهای بی جا باشد، اما تا زمانی که احساسات همسرتان را تأیید نکنید، نمیتوانید زندگی مجدد با همسر خود را آغاز کنید.
- از همسر خود بخواهید تا زمانی که به مشاوره خانواده مراجعه نکرده، از تصمیم به طلاق خود منصرف شود.
به همسرتان بگویید که احساس میکنید اقدامات لازم برای حل اختلاف در زندگی مشترک صورت نگرفته و فکر میکنید بهتر و معقولتر است که قبل از طلاق برای بهبود روابط زناشویی اقدامات بیشتری صورت گیرد.
این سؤال که آیا شما قادر به منصرف کردن طلاق از طرف همسر خود هستید، ارتباط تنگاتنگی با مشکلات اصلی ازدواج (زندگی زناشویی) و نحوهٔ انزوای عاطفی همسرتان دارد. بههرحال درصورتیکه از تصمیم به طلاق همسر خود نگران هستید بهتر است قبل از دیر شدن و احساس پشیمانی، فرصت گفتگو با همسر خود را از دست ندهید و حتماً برای نجات زندگی خود از روانشناس خانواده کمک بگیرید.
برای مشاهده آدرس مرکز مشاوره روانشناسی کلیک کنید
برای تعیین وقت مشاوره هم اکنون تماس بگیرید: 02144804164
گروه وکلای بزرگمهر با داشتن وکلای مجرب و با تجربه، یاری رسان شما در حوزه های مختلف حقوقی، کیفری و… است. شما می توانید برای رفع توقیف فیزیکی خودرو خود با این مجموعه در تماس باشید و از کیفیت خدمات ارائه شده و انجام آسان کار های حقوقی خود نهایت استفاده را ببرید.